Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

RKTVC en 4-Skills Soccer Academy slaan handen ineen omtrent jeugdopleiding

RKTVC en 4-Skills Soccer Academy slaan handen ineen omtrent jeugdopleiding

24 juli 2020 14:30


Het gericht opleiden van jeugdspelers is een verantwoordelijke taak die RKTVC zeer serieus neemt. Niet alleen op voetbaltechnisch, maar ook op sociaal emotioneel gebied. Het is belangrijk dat onze jeugdspelers de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen en in trainingen en wedstrijden op het juiste niveau worden uitgedaagd.

Om onze trainers hierin te ondersteunen en opleiden is RKTVC Tiel de samenwerking aangegaan met 4-Skills Soccer Academy, een landelijke voetbalschool die in 2012 ontstond als voetbalschool 4-Skills door Arnoud Jonker.

Arnoud verzorgt al verschillende jaren door het hele land trainerscursussen bij o.a.: SV Deurne, RKSV Wittenhorst, Sparta’25, VIOS’38, ESC Elburg, vv ASWH, RKMSV Meijel, RKSV Liessel, TVC/Breda, v.v. Prinsenland en aankomend seizoen dus ook bij RKTVC.

In samenhang met zijn eigen achtergrond als pedagoog in het Voortgezet Speciaal Onderwijs, creëerde Arnoud zijn eigen trainingsprogramma, gericht op de individuele ontwikkeling van de speler, met als leidraad:

“Creatief, technisch vaardige spelers opleiden, die vol zelfvertrouwen hun eigen keuzes leren maken op het veld en elke 1op1 situatie domineren”.

 

WhatsApp_Image_2020-07-24_at_13.57.05.jpeg

 

4-Skills voetbaldagen bij RKTVC Tiel; 3 t/m 5 augustus 2020

 Om de samenwerking tussen RKTVC Tiel en 4-Skills Soccer Academy op een leuke manier te openen, verzorgt 4-Skills van 3 t/m 5 augustus uitdagende voetbaldagen voor iedere liefhebber in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. Ook voor de keepers zijn deze dagen absoluut een aanrader. De 4-Skills voetbaldagen, dit jaar de 8e editie, staan volledig in het teken van het thema; EK 1988.

Deze 3 voetbaldagen zullen om 10.00u starten en eindigen om 15.00u. Deelnemers aan deze voetbaldagen zullen via individuele trainingsvormen, groeps,- spel,- en wedstrijdvormen in aanraking komen met de visie en aanpak van 4-Skills Soccer Academy. Een geweldige mogelijkheid om de 4-Skills trainers en inhoud te leren kennen.

Gedurende deze dagen ontvangen de deelnemers drinken, fruit en andere verpakte versnaperingen. Wel vragen we om een eigen lunch mee te nemen vanwege de vele verschillende allergieën. Zo weten we zeker dat alle kinderen een goede lunch bij zich hebben.  

Op de website van 4-Skills Soccer Academy kunt u alle informatie, programma, kosten en online inschrijving terugvinden; www.4-skills.nl

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!