Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

NIEUWE PRIJZEN, NIEUWE KANSEN !

NIEUWE PRIJZEN, NIEUWE KANSEN !

RKTVC JO16-1

2 - 1

Orion JO16-1

Competitie

Divisie 6 E

Datum

25 september 2021 13:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark De Ridderweide
Wadenoijenlaan 300
4006AW
TIEL
tel. 0344-616201

WhatsApp_Image_2021-09-27_at_12.25.37.jpeg

Vandaag stond alweer de derde competitie wedstrijd op het programma tegen Orion uit Nijmegen. De eerste twee wedstrijden werden ruim gewonnen.  Orion betekent letterlijk zoon van vuur. Dat belooft wat! Voor mij is het gewoon een modale Ford. Afijn onze jongens zijn ook niet allemaal Rooms dus eens zien wat deze mooie dag gaat bieden.

 

Al snel scoort Orion uit een zuivere buitenspelpositie. Zelfs een goudeerlijke Nijmegenaar die precies op die lijn stond gaf toe dat het niet zo’n heel klein beetje buitenspel was. Erg veel zelfs!  Natuurlijk was de verontwaardiging groot maar er is nog nooit een scheidsrechter geweest die beter gaat fluiten van een hoop verontwaardigende woorden.. Kan gebeuren en die man doet ook zijn best gaan we dan maar vanuit.

 

Al snel herstelden onze jongens zich van deze tegenslag en gingen hier eigenlijk prima mee om. Goed om te zien. De betere kansen in de eerste helft waren dan ook voor R.K.T.V.C. Eigenlijk creëerde Orion er niet veel. Ondanks een tweetal uitgelezen kansen voor R.K. bleef de stand 0-1 met een licht beter Tiel.

 

De tweede helft zette deze lijn zich voort. Joshua, die weer een uitstekende wedstrijd speelde, gaf een fantastische voorzet vanaf links die richting kruising ging. Uiteindelijk tikte de attente Mirkan de dik verdiende 1-1 van dichtbij binnen. Nu werd het pas echt leuk. Er moest nog zeker een half uur gespeeld worden en dan zie je toch dat de meeste spelers steeds volwassener gedrag gaan vertonen.

 

Uiteindelijk leer je wel wat van al die profvoetballers! Balletje wegtikken, tegenstander vast houden, ellenlange blessure behandelingen (behalve als ze nodig zijn, zie later in het verslag), zeuren tegen de scheidsrechter dat er al 1 een gele kaart heeft en zo iemand een rode proberen aan te smeren. Zo nu en dan best amusant om te zien en beide partijen deden hier natuurlijk aan mee…

 

Uiteindelijk viel de 2-1. Een uitstekend invallende Ahmet kopte de bal voor op Adam. Deze was wel raak Adam ! Op de juiste plaats en jammer dat die andere er niet in ging!! Ook Sven mistte nog een beste kans maar dat was om het spannend te houden. In de laatste minuut haalde Daniel nog een bal van de lijn en schoot daarna gelijk in de kramp (niet van het lachen). Vlak voor tijd was ook Sven met kramp uitgevallen, die woensdag training maar eens wat zwaarder maken… In ieder geval was er 1 blessure behandeling nodig voor ook een goed spelende Sem, een ongelukkige val leidde tot een dubbele botbreuk in de arm, waarmee je s’ avonds om 8 uur nog in het ziekenhuis zit. Sterkte Sem!!

 

Al met al een wedstrijd die met de nodige strijd werd gewonnen. De inzet van iedereen was erg goed en wat een team prestatie!! Prima met de omstandigheden omgegaan en vooral zo doorgaan.. Vandaag Orion. Volgende week tegen De Treffers. Wat is daar de betekenis van?   Succes!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!