Esscheweg 3
5271NB
SINT-MICHIELSGESTEL
tel. 073-5512616

De 2e wedstrijd van de reguliere competitie, uit tegen SCG ’18, kende een zenuwachtige start. Erg rommelig en veel onnodige fouten. Na enige tijd werd het eindelijk 0-1, terwijl de teams goed in evenwicht waren. Helaas volgde een snelle 1-1. Het gepingel en gerommel hield aan tot de rust. Dat betekende flink bijsturen in de kleedkamer voor de trainers (die enige wanhoop lieten zien). Toch horen deze wedstrijden er ook bij en knap als je als team dan in de 2e helft laat zien wat er wel in zit.

Snel na rust werd het 1-2. Er volgende een helft met veel meer druk zetten, zoals we het van de mannen gewend zijn de laatste wedstrijden. Een mooie voorzet van Mo komt perfect op het hoofd bij Finn en de 1-3 is een feit. Daarna volgde nog een paar keer geweldige combinaties dichtbij de 16, maar helaas geen goal. De snelle combinaties waren in 2e helft weer ruimschoots aanwezig. De opmerking van Stefan ‘Laat die bal gaan’ lukte eindelijk. Een mooie bal over de keeper heen, door Mo, maakte het 1-4. En nog een mooie voorzet van Tommy op het hoofd van Finn leverde een eindstand van 1-5 op.

De samenvatting: Een compleet andere 2e helft dan 1e, de 1e tenenkrommend en de 2e bij vlagen weer genieten. Dank mannen! Op naar de kraker tegen Nivo Sparta.