5301PZ
ZALTBOMMEL
tel. 0418-513064

Al jaren speelt dit RKTVC team tegen deze goede lichting van Nivo Sparta. Zo ook vandaag weer, beide teams zitten weer eens bij elkaar in de competitie. Maar ook: uitwedstrijden werden voor ons nogal eens nadelig beïnvloed door optreden arbitrage, hoe zou dat vandaag zijn?

In de eerste minuten zoekt RKTVC meteen de aanval, en met succes. Er staat al snel 0-1 op het scorebord. En het wordt na een tijdje zelfs 0-2. RKTVC is op middenveld en voorin duidelijk gevaarlijker dan de tegenstander. De beide doelpunten komen voort uit mooie combinaties.
Maar achterin zoekt RKTVC met de opbouw regelmatig naar een oplossing, een uitweg, moeilijk gemaakt door misverstanden en de dreiging van fout = tegengoal.
Maar wat gebeurt er? Een overtreding buiten de 16 wordt uitgelegd als penalty?!? Die er dus ook in gaat: 1-2.
Is het weer zover?? Pffffff Het wordt wel weer ouderwets spannend. Testdag voor deodorant!
Nivo Sparta ruikt kansen. Gewoon onze verdediging hard onder druk zetten, bij balbezit de sterkste spelers 1 linie verder vooruit laten spelen. En ja dit lijkt een sterke strategie maar het is toch RKTVC die in de 2e helft los komt. 1-3, 1-4, 1-5!! Poeh dat zit een stuk lekkerder op de tribune, dit is klaar! Toch? Ohhhwww wacht wat gebeurt er nu? De wedstrijd wordt knetter chaotisch en RKTVC denkt er te makkelijk over, Nivo Sparta loopt met wat extra hulp van de scheids (bijvoorbeeld gewoon balletje blokken is vrije trap tegen?) helemaal in tot 4-5 😱😱 Whaaaa neee  het zal toch niet. En dan...fluit de scheids af, het lijkt wel 3 minuten TE vroeg? Huh?! Ok, einde, 3 punten naar Tiel. Klaar, douchen en naar huis 🎈 Next!