Wadenoijenlaan 300
4006AW
TIEL
tel. 0344-616201

Was Nederland-Argentinië spannend zat, deze derby tegen stadsgenoot TEC JO17-1 was dat zeker ook, alleen liep ie wat beter af voor RKTVC supporters 🙂.

Bij -1 graden lekker ertegenaan, beter op het veld rennen dan langs de kant stil staan 🥶!

RKTVC JO17-1 scoort in het begin van de eerste helft,  laat gedurende de hele wedstrijd toch wel het betere voetbal zien. Het verschil is (overwegend, niet altijd): combinerend opbouwen met verzorgd voetbal van RKTVC versus het fysiekere spel van TEC met wat vaker de lange ballen.
De stand blijft echter 1-0 en dat is een wonder te noemen na nog eens 4 gemiste 110% kansen voor RKTVC.
TEC komt ook nog een keer gevaarlijk voor ons doel en er is een hoog afstandsschot waarbij de bal op de lat terechtkomt.

Alle lof voor de RKTVC spelers, incl onze keeper, die als team hebben gestreden, prima voetbal lieten zien én alle lof voor coach Stefan die z'n team strak naar de overwinning loodste, had bijna geen stem meer over 😮.

Verder zeker ook complimenten voor de vechtlust van TEC, zeker 2e helft, en de prestatie van de keeper van TEC die de schade wist te beperken.
Mooie en spannende bekerfinale-achtige wedstrijd, leerzaam voor alle spelers van beide teams!