Kleding jeugdteams - RKTVC

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kleding jeugdteams

Kleding jeugdteams

000208-2023-01-16-RKTVC_-_Totaal_overzicht_-_FINAL_09-01-2023.pdf_-_Adobe_Acrobat_Pro_2020.png

Vanaf augustus 2022 krijgen alle jeugdspelers van Voetbalvereniging RKTVC het volgende in bruikleen gedurende de  voetbalseizoenen 2022-2023, 2023-2024 en 2024-2025.

 1. Voetbaltas (kleine voetbaltas t/m JO12 / grote voetbaltas vanaf JO13 / MO13)
 2. Hoodie Presentatiepak
 3. Voetbalshirt
 4. Voetbalbroek (keepers krijgen ook een lange broek)
 5. Voetbalkousen

 Voetbaltas en presentatiepak:                                                                                                                                      

U (ouder/ voogd) tekent hiermee voor ontvangst van bovengenoemde kleding (jeugdspelers ouder dan 17 jaar ondertekenen zelf) en gaat akkoord met onderstaande voorwaarden:

 • Zowel het Hoodie presentatiepak als de voetbaltas zijn verplicht te gebruiken bij wedstrijden en toernooien. Het presentatiepak is niet bedoeld voor gebruik bij trainingen.
 • Als binnen 3 jaar na ondertekening van deze overeenkomst het lidmaatschap wordt beëindigd dient bovengenoemde kleding en de voetbaltas ingeleverd te worden. Dit geldt ook als de looptijd om andere redenen minder dan 3 jaar bedraagt.
 • Bij vermissing, aantoonbare schade of het niet inleveren bij beëindiging van het lidmaatschap is een vergoeding verschuldigd van respectievelijk € 20, = voor de voetbaltas, € 25,= voor het presentatiepak, , € 15,= voor het voetbalshirt, € 10,= voor de voetbalbroek, € 5,= voor de voetbalkousen. Vordering vindt dan plaats door de Ledenadministratie via automatische incasso.
 • Gebruiker is en blijft zelf verantwoordelijk voor zijn/haar kleding en dient deze in goede staat te onderhouden (dit geldt ook als er in teamverband afspraken gemaakt zijn over bijvoorbeeld het gezamenlijk wassen van kleding).
 • Omruilen van de voetbaltas: bij overgang van JO12 naar JO13/MO13 dient de kleine tas omgeruild te worden naar een grote voetbaltas.
 • Omruilen van kleding: bij kleding die niet meer past kan doorlopend omruiling plaatsvinden. Meld dit aan de betreffende teamleider/ trainer zodat tijdstip en datum afgesproken kan worden met de materiaalbeheerder. 
 • Als zich bijzondere situaties voordoen, beoordeelt het bestuur of/ welke maatregel(en) worden genomen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!